Vi ses!

Nu ska jag ta och fixa naglarna men vi kommer att ses senare eller i morgon på morgonen.;) Kram och puss på er!!!!<3<3<3<3<3<3<3:*:*:*:*:*

sminkningar

Här är lite sminkningar som jag har gjort!:)
ögat samma öga.
vanligt och ledigt med en brun masckara

Fina foton!

Här kommer fina foton som jag bara älskar!!! <3 Jag tycker det är en ganska söt gräshoppa. Vad tycker ni?:D

Aj min mage!!!!

Jag är jätte uppblåst i magen och egentligen är det mitt fel för jag har ätit bannan (som jag trodde jag inte blev uppblåst av) och riskaka. Så jag har ju mig själv att skylla men aja det är bara att stå ut så farligt är det inte...;) Men jag får väl ta och hitta på något men vad vet jag inte. Jag kanske ska fixa naglarna. Men jag ska göra en bild film också om fina bilder under 2011 vår och sommar!!! Kram!!<3 Puss på er!:*

Ny profilbild på FB!

Nu har jag bytt profil bild På FB! :)

Love shoes!!!<3

Här kommer bilder på snygga och fina skor!!! <3

I'm Yours!!! To the boy i like!!! :)


Nya skor!

Jag har köpt två par nya skor!!! :) Ljus rosa och mörk rosa.  Ganska fult knytigt.^^

Linni!

Här kommer en låt som Linni har skrivit själv!!! Puss!!:*

Jag är glad!!!!:D

Hej! Jag mår skit bra! Jag har inte precis blivit tsm med Emil men jag är glad nu! :) Innan mådde jag inte såå jätte bra och det vet Lin och Ida. :/ Men nu är jag på bättre humör. Just nu lyssnar jag på Linni Flyger fram. Den låten är bara skit bra!!! Älskar Linnis röst!!! Puss och Kram!

Nya bilder

Jag har tagit nya bilder på ett fint höst träd i våran häst hage.:)

Ska laga mat nu! Mmm

Nu ska jag laga mat till mamma och mig! Det blir kassler med pasta Tror jag!!! Aja vi ses senare ikväll ni vet att jag inte sviker er för jag älskar att ni läser min blogg! Det känns overkligt att någon vill läsa om mig! Men ni ska veta att det värmer mitt hjärta!!! Puss puss på er!!!!!! <3<3<3:*:*:*

Vadfanskajagheta.se! Se hennes blogg!!!!!!!

Hej! Här är det en tjej som ni säkert har hört tallas om! Hon har en egen Webbshop! Grymt! Och hon är as duktig på att blogga! I hennes webbshop kan man köpa lite kläder och smycken de sakerna och kläderna är jätte fina! Jag kollar ion på hennes blogg varje dag (om inte mitt internet krånglar) Hon har också en massa tävlingar! Skit kul! Men jag tycker hon absolut är väld att läsa! Hon är bara fööör grym! Jag älskar din blogg!!!!!<3 puss och kram! http://vadfanskajagheta.se Hennes blogg!

Hej!

Hej! Jag har varit stygg! Jag har ju inte bloggat på TVÅ dagar! Fy skäms på mig!!¨¨ Men vårat internet har inte funkat så jag har ärligt talat inte kunnat blogg sen nu. Aja nu är jag här igen! :) Jag har haft det bra (förutom att jag inte kunnat blogg:/)
Idag i skolan så hade vi idrott:) KUL! Men när vi satt på blåamattan ute så kom jag på att jag glömde raka mina ben idag när jag duschade! Usch! Men jag tror inte någon så men iallafall! Jag kände och såg det och det var hemskt för jag har ju idrott med han jag gillar E...l Gissa vad han heter.^^
Men jag har ju ont i min hälsena så men det gick bra för vi får välja mellan : fotboll,fridrott,springa,basket och innebandy. Så då gick jag ett varv runt fotbollsplanen för jag kan ju inte springa utan att det gör ont:/. Sedan en tjej i E och jag stöte kula två gånger var och sedan var jag med på innebandy ute för det var bara Emil och Wille som var från F (min klass) och det var E mot F så då tästade jag att springa jätte försiktigt med hela foten (vänstra) och jag sprang på tårna med den högra och då gjorde det inte så ont. Men det var kul! Annars har det varit bra.
Men jag är såå godissugen!!! GE MIG GODIS!!! ^-^ Hihi.
Men nu ska jag gå och pröva en klänning som mamma syr. :)
Vi ses senare! Puss och kram!!!! :* så söt!

Min kväll!

Hej! Jag har hjälpt mamma med djuren och så har jag tagit två mackor för jag har tydligen inte ätit som jag ska.¨¨ Men ikväll kommer jag att titta på 2½ men och så kommer jag att läsa läxor på reklamen. Och så kommer man att mummsa på popcorn. Hihi. Jag hoppas att ni kommer att få en riktigt sjön och go kväll som jag! :) Jag kommer inte att göra fler blogg inlägg idag men jag kommer absolut att skriva imorgon! :D men nu ska jag gå och försöka kolla på 2½ men för nu har jag fått ganska så jätte onte i huvudet¨¨:/ Men men vi ses i morgon puss och kram på er! Och sov gott!

Snyggt!

Här kommer lite modell sminkningar! :D 

Min kompis....

Min kompis har fråge stund på sin blogg så jag tycker att ni kan fråga henne en sak. Det är hon som jag tycker är lik Avril Lavigne. Så snälla gå in på hennes blogg det är hon 100% värd!!!! <3
http://mondoblog.se/nadie

Hej!!!

Hej alla kära bloggläsare! Hoppas ni mår bra för det gör jag! Men min skoldag har varit sådär för jag fick och har jätte ont i huvudet! :/ Aja man ska inte klaga det finns dom som har det mycket svårare än lilla jag. ;) Just nu lysnar jag på Shakira. Jag har även ätit omelätt med mamma och det var första gången jag gjorde en sån lätt sak. Hehe.
Men jag ska snarty fixa med djuren. Så det här blir bara ett jätte kort inlägg.:/ Men jag ska lägga in ett till!!! Kram!

Vi ses!

Nu ska jag ta och gå ner och kolla på TV. Så jag kommer inte att blogga mer idag men det har varit en super helg och det har varit många fina kommenatrer! Tack! Aja Jag ska gå nu så vi ses imorgon dock inte på morgonen för jag har så mycket att göra då men efter skolan så skriver jag till er igen!!!
God natt på er och puss och kram!!!! :*

Bilder från systemkameran!!!

Här kommer några bilder från kamernan! Hoppas ni gillar dem! ^-^

Tävlar om en snygg ear cuff!!!

Hej! Nu tävlar jag om en riktigt snygg Ear Cuff hos en tjej som har sju tävlingar!!! Va med du också så kan du vinna denna snygga Ear Cuff! Hennes sida är: http://martinaolsson.myshowroom.se/7554/tavling-i-samarbete-med-delicious-design/ Direkt länk!!!
namnlös

Måste gå- fick en order!

Jag måste gå för jag fick en order av mamma att börja med middagen. Så jag får ladda upp bilderna sen. Vi ses puss och kram!

Nu gäller det!

Hej! Jag har inte gjort så mycket bara kollat på Speedway sammangång och så har jag hjälpt pappa med veden för vi bor ju på landet i småland. ^^
Men jag ska ladda upp bilder från Systemkameran som jag fick låna så jag hoppas att det funkar. Jag tycker bilderna är bra på kameran och då borde de ju vara bättre på datorn. ;) Kram

Bra låt!!!! :)


Frågestund!!!

Här kommer det en frågestund och jag kommer att svara på alla kommentarer ikväll!!!! Så fråga på!!!!
Kram!!!

5 månader och 5 dagar!

Nu har jag haft bloggen i 5 månader och 5 dagar! Jag tänker absolut fortsätta blogga!!!!! Det är ju jätte kul att skriva till er!!!!:D Jag tycker om er och bloggen så otroligt mycket!!!! Puss och kram på er! NI ÄR BÄST!!!!! <3<3 ^-^

Bilder på kameran!!!

Här kommer lite bilder på kameran!
visst är det en liten pärla?!

Såå dålig!!!!!


God morgon!

God morgon!:) Jag har varit uppe i ca en timme nu.:/ Inte så kul men mamma kom in i mitt rum och sen vaknade jag. Jag gick in till mormor och kollade om kalven hade fått mat. Och det hade den fått.
Så jag fick ju kameran igår av min granne!:) Dett kommer en bilder på den i näst nästa inlägg för i näste inlägg ska jag lägga upp en jätte dålig låt som var den första jag lysnade på idag. Den verkligen sööög!!!!!¨¨ Aja jag ska väll ta och avsluta inlägget med att skriva om vad jag ska göra idag.
1. Skriva minst två inlägg till.
2. Kolla på Speedway sammandrag kl 11.30.
3. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.
Kram på er!!! PUSS OCH KRAM!!! :D

Vi ses!

Heej! Nu har jag fått kameran idag!!!! ^-^ Det känns skit kul! Jag fick ju låna den av min granne. Och jag ska ha den på bröllopet. Så nu fotar jag med den. Men jag har haft en bra dag. Men jag har varit uppe i varv hela dagen så nu känns det som jag kan trilla ihop när som helst och bara sova. Men jag vet att det är jätte tidigt och jag brukar inte såva så här tidigt på helgen men nu är jag bara trött. Så jag känner att jag bara måste vila ut nu. Men jag var tvungen att skriva god natt till er först!!!! :)
Så nu säger jag det eller skriver det ¨¨. GOD NATT VI SES I MORGON!!!!! Puss och kram bilder får ni se i morgon för jag är bara för trött...:/
Puss och kram på er!!!<3 :* :* :*

Tävlar om en parfym eller konsert!!!

Nu tävlar jag om Britney Spears nya parfym/ konsert hos en tjej som har den tävlingen. Jag tycker det är roligt att hon har en sådan tävling! :) Så jag tycker du också kan vara med! Hennes blogg direkt: http://dixiwonderland.com/2011/september/vinn-biljetter-till-britney-spears-och-fa-hen.html#comment

Så jävla lika! - Avril Lavigne och min "syster" BÄSTIS Nadie!

De här två är ju skit lika. Den till vänster är Avril och höger är min Bästis Nadie! I miss u sooooo!!!!<3<3

Ska snart till min granne! :)

Hello! Hoppas ni har en skit bra dag! Det har jag. :) Jag var ju på "utflykt" med mormor och mina kusiner. Vi åkte till Vimmerby och var där inne. :)
Men jag har gjort chokladbollar och 6 st ska min granne Andreas få för jag ska ner till han idag. Och så gjorde jag ju några till oss här hemma hos mig.;) Och så var mamma och pappa och handlade på Konsum tror jag annars så var det på ICA. Aja mataffär som mataffär.
Men mina bilder som jag tog när jag var iväg kommer senare för jag hinner inte ladda upp dom och fixa den med ljuset och så.
Men men jag ska nog ta och gå nu. Vi ses senare mina älskade läsare!!!
Puss och kram på er!!!! :) <3

Love this song!!!!


Ska gå nu!!!

Nu ska jag gå och fixa mig och med det menar jag. Jag ska sminka mig lite och fixa naglarna och jag kommer lägga upp det på bloggen. Och så kommer jag lägga upp lite bilder på när jag och mormor och mina kusiner ska hitta på något. :)  Bara så att ni vet så var det bilder från Google. ;)
Så vi ses mina kära läsare!!! Puss och kram på er!!!! <3 :*

En smink video på Youtube som jag hittade!


Bra film!!!


Köpt foundation! :)

Igår efter skolan så slutade jag kl fem över två och min kompis Denise slutade vid halv tre och då gick vi till kicks och jag köpte foundation. Den är skit bra i love it!!!! <3
Här kommer lite bilder på när jag inte har på mig den och när jag har på mig den.:)
UTAN!
UTAN!
MED!!
MED!!!

god morgon alla människor!!

God morgon!!! :) Just nu sitter jag här vid datorn med lilla kisse katten i knät och så det här kanske låter lite konstigt men jag övar på "För att du finns" För jag ska ju sjunga den på bröllopet.
Jag har ätit lite frukost med det menar jag mackor. ;)
Jag ska lägga upp en video på när jag sjunger. OM NI VILL!!!
Idag ska jag kolla med kameran för jag gjorde aldrig det föra helgen för att jag var såå förkyld och då vill ju inte jag smitta ner min granne.
Jag ska också åka med mormor och mina kusiner Frida och Selma och då ska vi hitta på något. :) KUL!!!
Och så ska jag blogga lite idag och baka chokladbollar! Mums...
Men i nädta inlägg kommer det en sak som jag har köpt! :)
Kram

Modelljobb från våren!!

Här kommer lite bilder från det första modelljobbet som var hos min kusin.:D <3 LOVE!<3
Så det var de bilderna det sen finns det på min bror men jag vet inte om jag får lägga upp dem. ;) Men nu ska mamma och jag kolla till djuren sen ska mamma och jag mysa och kolla på The Runaway! :D <3 Kram på er!!!! Puss

Tävlar om löshår!!

Nu tävlar jag om löshår hos en tjej som har en sjukdom och hon är ej dum i huvudet och hon har olika tävlingar!
Så va med!!! Det är skit kul att vara med i tävlingar så jag tycker det är värt att vara med!!! <3
http://www.domkallarmighannes.com Det är hennes blogg!
Clip-on Magic, Cendrè-mix, rak

Hemma och är sjuk

Hej! Jag har ju varit hemma idag och det har varit grymt sjönt! Jag tog lite sovmorgon och så gick jag runt i huset i bara trosor och T-Shirt hihi.
Men jag ska vara hemma från skolan imorgon med sen får vi se om jag kommer på torsdag men det tror jag. Men på onsdag har min skoloa (Withala) Studiedag så då får jag vara hemma då med;) Hehe
Aja ikväll blir det väll att kolla på sveriges historia (jag tycker om det ^^) Men sen blir det att kolla på en film med mamma!:)
Men nu ska jag gå och borsta håret för jag är ny duschad och sitter i min badrock.
Vi ses imorgon mina älskade läsare! God natt på er iförväg!!!
Hoppas jag får någon sömn för jag hostar så mycket så att det känns som om jag ska få upp hela magen eller något.  Älskar nallarna! 
Puss och kram på er!<3 :D

Vi ses!

Nu ska jag ta och läsa lite och kanske kolla på TV men annars ska jag sova och ta sov morgon för jag ska inte till skolan i morgon för jag är såå förkyld men aja vi ses i morgon jag säger det här och nu. GOD NATT MINA ÄLSKADE LÄSARE!!!!!!!!<3<3<3
En bil på en skit bra låt!
Puss och kram på er vi ses i morgon!!! :*

Pizza!

Idag blir det att äta pizza!!! Gott! :) Men nu ska jag läsa lite i True Blood. Här är en bild på boken och en bild på min skol kalender. ^-^ Hihi kunde inte låta bli.;)!
Men jag får se om jag kommer att skriva mer ikväll. Så därför säger jag God natt lite tidigare.
Aja jag är fortfarande jätte genom förkyld så fort jag lägger mig ner så börjar jag hosta hur mycket som helst.
Så mamma sa att hon funderar på om jag ens ska gå till skolan men jag måste nästan gå på tisdag för jag har musik då och jag ska ha prov i det v 39. Så då måste jag ju plugga och få med mig saker hem. ^^
Puss och kram på er alla mina kära läsare! :)

Klänningen är klar!!!!!!

Nu är klänningen klar! Den är skit fin! Här kommer lite bilder på den! Och jag är ju laktos och min mage är lite uppblåst och det är bra att klänningen är så att det går att vara det.;)

Ska gå och vissa mamma.:)

Nu ska jag gå och vissa mamma tidnings klippet på Christian i min klass.
Men vi ses senare puss och kram!!!

Polkagris...

Nu äter jag på lite polkagris. Det tycker jag är skit gott. ^-^ hihi
Mmm

En grymt bra bloggare!!!!!=)

Det är en tjej, Hon har en blogg som heter: vafanskajagheta.se
Det här är hennes blogg: http://vadfanskajagheta.se/
Hon är grym och väldigt duktig på att blogga. Hon har många tävlingar och skriver om sin dag och mycket annat!
Kolla in hos Alexandras blogg! För det är hon verkligen värld!!!!!!!! <3<3<3

god morgon alla människor!!

God morgon!!!! :)
Jag Har varit uppe i ca 2 timmar nu. Jag har läst lite i True blood. Och så gick jag in till mormor och kollade om kalven hade fått mat. Och så har jag läst lite i Vetlanda posten och på första sidan hittade jag min klasskamrat Christian som går i min klass. Och han är även med på sida fem.
Lite kort om varför han är med:
Christian vill starta ungdomsråd.
Han är bara 13 år men det politiska engagemanget är redan stort.
Sen får ni veta mer om det i nästa inlägg.:)
Men jag ska kolla med kameran och så ska jag kanske klippa gräset och få lite extra pengar.:)
Men det västa av allt är att jag är genom förkyld! :( Jag hostar, snuvar,ont i halsen och slem. Usch!!!

har data i skolan.

Hej nu har jag data i skolan först hade vi fritt i en kvart och sen hade vi ett litet "test" det är att men ska skriva utan att kolla på "knapparna"^^ Det gick bra för mig man var tvungen att ha över 85% och jag hade 92% bara två fel!:) Jippe! :D
Men jag mår bra och så. Men Ida (min kompis) är sjuk.:/ Du måste krya på dig!!<3
I dag kommer också pappa hem men han åker igen på söndag. Ni som inte vet så har min pappa MS (en sjukdom) Men han klarar av det jätte bra för egentligen ska han inte kunna gå men han klarar det jätte bra för vi har ju en egen gård.
Så då åker pappa 3 veckor till Näsjö och tränar och så tar de prover och allt möjligt så då kommer han hem idag och åker på söndag.
Men jag kommer ju skriva till er sen när jag kommer hem. ;)

Äppelpaj!

Nu ska jag göra en äppelpaj och sen ska mamma och jag äta den!!! Mmm va gott det blir!!! ^-^
Mamma är typ klar med klänningen till bröllopet hon ska bara lägga upp den! Jippie!!!
Det kommer bilder här på bloggen när den ät klar.
Puss och kram!<3<3<3

Härligt!

Hej! Vill bara säga att jag har haft en härlig dag efter skolan men mina kompisar Ida och Adde.:D Vi gick och åt pizza i lilla Vetland.
Tack!!!! <3

Ska snart gå...

Hej! Ska snart gå till bussen. Jag är förkyld men så pass frisk att jag kan gå till skolan.
Vi ses ikväll puss!

Ny msn!!!

[email protected]
lär känna mig bättre!!!

Ska till världens bästa!!!! <3

Hej!!<3 Idag ska jag till världens bästa Sandra! (min kusin) Ska vara där kl halv tio och så vill man ju "landa" lite. ;)
Igår var jag på kalas hoss en kommpis som heter Alexandra. Hon är jätte snäll!<3 Av mig fick hon ett halsband som det står Rock på. Ska försöka hitta det på glitter alltså en bild. Men vi åt tårta kollade på hennes bilder för hon är sjukt duktig på att rita!!!:) Och så kollade vi igenom gammla skol bilder. Och lite andra saker. Jag fick också en bok (andra boken i Vampire Daires!!) Tack så jätte mycket!!!!<3
Men vi hade skit kul...!
Så nu ska jag fixa lite och sedan ska jag till Sandra!!!!!<3<3:D
Men jag köpte också en sak till mig också ska se om jag hittar en bild...;)
hittade ingen bättre bild.

Ska typ sova nu :/

Nu måste jag tyvärr sova för jag ska upp as tidigt för jag ska ducha och sen till skolan...
Men vi ses. Det ända jag har gjort nu är att jag har varit med och tävlat i massa olika tävlingar hoss den coola tjejen vafanskajagheta.blogg.se
Hon är skit grym. Älskar din blogg!!!!<3<3<3
God natt alla kära läsare!!! Puss

Ska till Sandra!!!

Hej! Nu är helgen bokad. I morgon efter skolan ska jag och lolla till Alexandra och ha ett kalas där för hon fyller år. Och tidigt på lördag typ kl 7-8 ska jag åka till Sndra!! <3 Det kommer att bli en toppen kväll!!!!!'
Men jag är sjukt trött det är därför jag typ inte har bloggat men men. Jag ska försöka lägga in ett till...
Puss och kram på er älskade läsare!!!!!=D

Jag tävlar om en ljuslykta!!

Nu tävlar jag om en ljuslykta som är sjuktfin. Det är en tjej som har den tävlingen plus mycket mer tävlingar. Inte dåligt!!!
Hennes sida:  http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

HEJ HALLÅ!!!!!!!

Hej!! Jag mår fint!! Nu är det klart att jag kan komma på en kompis kalas ockej det är ju inte ett barnkalas men inte en fest med sprit heller. Utan det är ett vanligt kompis kalas. Så det blir på fredag och sen på lördag så åker jag till Sandra och hjälper henne i salongen.=) Så jag har fullt upp i helgen. På fredag när jag slutar så kommer jag att köpa hennes prissent. =) För jag slutar ju tidigt kl 14.05 och bussen går kl 15.45 ja jag vet men det går inga andra bussar.
Aja nu lyssnar jag på musik och så ska jag skriva ett medd till min kuse och kolla om jag kan sjunga på brölloppet. Hoppas det iaf. ;)
Och så lär jag nog vara med i några flera tävlingar. =)

Men om ni vill känna mig bättre så kan ni bli vän med mig på Facebook är inne där varje dag.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000509614790
Men nu ska jag kolla runt lite och slänga in ett till blogg inlägg.
Länken där uppe är till min FB
Kram på er!!! <3<3<3

Jag tävlar om en väska!!!

Nu tävlar jag också om en valfri väska hos en tjej som har många olicka tävlingar. Va med du också!!!
Sidan till tävlingarna är: http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html
"Tuva" skinnväska med tofsar - 99125A

tävlar om ett skal!!!

Nu tävlar jag om ett skal hos en tjej va med du också.
Du kan tävla om ett skal elr tillbehör för 500 kr!!!
Air jacket Durable Protective Plastic Skin Case with 2 Front Scr http://alsolian.blogg.se/2011/september/tavling-om-iphone-skal.html#comment

Jag tävlar om ett ljus!!!

Nu tävlar jag om ett valfritt ljus hos en tjej som har många tävlingar. Va med du med!
Hennes sida är: http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

Jag tävlar om en klocka!!!!

Hej nu tävlar jag om en jätte fin klocka hoss en tjej. Va med du också!!!
Detta är henns sida: http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html
Där kan du vara med i olicka tävlingar!!! =)

bye bye!!!<3

Nu ska jag ta och lägga mig i min säng och slappa lite. =)
en het skådespelare!! <3
Puss!! :*

Feta länk tävling!!!!

Hej nu drar jag igång med en ny FET LÄNK TÄVLING!!! Kommentera bara att DU ÄR MED!!! INGET ANNAT!!!
För att höja din skans så kan du kommentera detta till två personer till elr göra ett blogg inlägg.
Kramar till er och lycka till!!!!! =)




Inspiration!!!!

Här kommer min Inspiration och ni kanske tänkte er något med mode och skönhet en inte det är on teckningar som folk har ritat. Jag tycker det är jätte duktigt gjort av dem de är skit duktiga!!!!!

kommit igång igen!!! Härligt!!! =)

Hej! Nu har jag kommit igång med tränigen igen. (Att springa) Och det känns jätte bra! Idag så var jag jätte spralig och då bestämde jag mig att jag ska ut och springa. Så nu har jag kommit igång igen och det är jätte skönt!!!!
Men min dag har varait så här. Jag skulle egentligen till Sandra men hon har fullt upp. Men då har jag hjälpt morfar att renovera en hundkoja och sen när han var ute med en av hundarna så målade mormor och jag. Innan så var kojan röd och vit men nu är den grön och vit. Vi har målat den en gång så i morgon ska vi måla den en gång till. :) Men både jag och mormor är jätte nöjda med förgen.
Jag har också åkt lite traktor med morfar och då hämtade vi en sak till taket till kojan och då åkte vi traktor. =)
Så jag har haft det ganska fullt upp iaf. Men kul har vi haft det och det vat mormor.;) Haha...
Men i morgon kommer jag att ge kalven såklart och jag kanske kommer att blogga först. Men sen ska jag och mormor måla kojan en gång till. Men jag kommer ju att äta lite frukost själv först. ;P
Sen när gräset är tort så ska jag klippa gräset för det har typ regnat varje dag hos mig och då har det inte gått att klippa så nu är det skiit långt. :/
Ajaj det är ju bara att klippa av det.
Men i nästa inlägg kommer jag ha lite insperation och sen ska jag ha en FET länk tävling här på bloggen. Kul va! =)
Men just nu lyssnar jag på musik på lite blandat med låtar från Eminen, Rihanna, Miley,mm.
Men ikväll kommer jag att slappa i sängen och läsa lite för jag är helt slut! Jag kunde lika gärna (elr velat lite) ha lagt mig i sängen och bara vila ut. Men så tänkte jag på er mina kära blogg läsare att jag måste skriva till er och så kan jag ju inte lämna er. Så när jag har suttir klart då kommer jag att slappa. :)
Men aa just nu läser jag första boken i True Blood okej jag har sett serien men det är helt anoprlunda i böker än vad det är i filmen/serien. Författarna beskriver så mycket mer. Och det tycker jag om. För jag vill ju själv skriva lite sen när jag är lite äldre. Jag tycker det är kul och så är jag ganska duktig också.
Men aja nu kommer insperationen. =)
Puss och kram på er!!! <3<3<3

Dagens Låt!!!!!


Ny msn!!!

Nu har jag en ny msn om ni vill lära känna mig bättre så är det här min msn.:
[email protected]
Kram

HEJ HALLÅ!!!- Hjälp mig!!!!

Hoppas ni mår fet nice!!! Men jag har haft en rolig skoldag. Jag har ju sett Emil (en snygg kille in min klass) Och när vi hade idrott så var jag i samma grupp som han! :D Men jag vet bara inte vad jag ska säga jag menar jag kan ju inte bara säga "hallå snygging! Jag tycker om dig". det går ju inte.  MEN JAG VILL JÄTTE GÄRNA FÅ HJÄLP AV ER!!!!
I kväll blir det väll att titta på tv elr en fim.
Men snälla hjälp mig!!!! Puss och kram!!

RSS 2.0