nu lämnar jag er!

Nu ska jag gå och plugga... Men sen ska jag ju kolla på True Blood!!! :D Men vi ses
puss och kram på er!!!!! <3<3<3

nytt

Här kommer två nya saker. Och det är hårspray och olika ögonskuggor! :)
och en liten modell sminkning.

hello!

Hej alla bloggläsare! Hoppas ni mår bra! Jag gör det! Men jag har ju haft det bra i skolan. Men jag har lite problem med ryggen och i förgår så gick jag till skolläkaren. Och han kände och klämde!!! Jag hade inteheller någon tröja på! Läskigt var det!!! :/ Men men då fick jag en lapp om att jag ska beställa en tid hos en anna snubbe i Vetland. Och det är skit lång ifrån skolan! Och jag har ju verkligen världens bästa komihåg låkalsinne. Och mamma jobbar och pappa kan inte följa med mig. Aja det får väll gå iaf.
Men jag vann ju nagel dekor. Och i förgår kom det hem!!! :D  så här kommer lite bilder!
Men ikväll kl 22.00 ska jag se på True Blood på ettan.! Jippe!!!!
Kram på er! <3 :*
så här blev det! =)

Hello!

Hello alla! Hoppas ni mår bra! Just nu sitter jag i arb 3 upphålsrum. Och jag tittar runt lite och skriver till er såklart! ;) Jag mår bra och om ca tjugo min har vi engelska med en skit rolig lärare som heter JoyAnna och hon är lite konstig men vi har skit roligt när vi har henne. Haha men nu måste jag låta Ida sitta lite! Kram vi ses hemma sen!!! <3

LOVE!!


Dagens Låt!!!!!


Haft det underbart!!!! <3

Hej! Jag har ju inte kunnat blogga i helgen för att jag har varit hos min kusin Sandra!!! <3 =) Vi har haft skit roligt.  På lördagen så såg vi på 4 filmer. Vi var på Hultsfredmarknaden, färgade mitt hår (kommer en bild på det i morgon!) Och så har vi haft det skit roligt! Men på söndagen så fixade vi lite i salongen, hjälpte Sandras store bror, Och kollade på en till film och massa annat!!! Så vi har haft det skit roligt!!! =)
Men skoldagen har varit toppen. Rolig och jag har haft fjärilar i magen. Gillar en kille...<3 Men skoldagen har som sakt varit bra!=) Men jag åt fiskpinnar till middag med pasta. Gott! :) Och så ska jag kanske ladda hem The runaways från tankafetast.com idag eller i morgon. Men men. Hoppas ni har haft det lika bra som jag!!!
Men nu ska jag greja lite och sen kolla på film och sen sova!!!! Kramar till er mina kära läsare!! Puss puss!! <3<3
^-^ 

Dagen låt!! Like!=)


Ska kanske till Sandra!=)

Hej! Nu är det helg igen och första skol veckan har gått och jag har haft sjukt roligt. Mycket skratt!! :D Men jag tycker om min klass den är skit bra!!! Och så gör ju saken bättre av att man har en sjukt snygg kille i klassen också!=)
Men jag ska snart ringa Sandra min kusin för hon håller ju på att fixa och renovera i salongen och hon vill ha min hjälp. Och så är hon ensam hemma också. Men jag hoppas och tror att det går för mamma och pappa att jag hjälper Sandra!  Men nu ska jag gå och ringa. Ska försöka att blogga i helgen men jag är inte säker på att jag hinner. Men ni får ha en skit bra och go helg!!! Puss och kram på er!!!!! <3

Kolla på film!=)

Nu ska jag kolla på film! Kommer dok inte ihåg vad den heter men den börjar nu iaf. Men skoldagen har varit toppen och rolig!!! Ska försöka ta några bilder i morgon!!
Men vi ses i morgon så ha det bra puss på er!! <3<3<3

Grattis till tjejen som vann den FETA länken!=)

Grattis igen till Annie som vann den FETA länk tävlingen! Här kommer lite information om hennes blogg!:)
Jag tycker bloggen är bra och rolig att läsa. Och jag tycker extra mycket om hennes header för att Taylor Lautner är med på bilden! Gah! Va snygg han är!!! <3
Men Annie bloggar om sin vardag, foton, Tävlingar, kändisar och mycket mer!!!
Men jag tycker också om hennes blogg för att hon är sig själv och vågar vissa att hon verkligen tycker om Taylor och andra kändisar.
Men här kommer hennes blogg: http://annielautner.blogg.se/index.html

Den Feta länken Avslutad!!!!

Okej NU är den FETA länken avslutad jag har ju haft fult och varit jätte nära på att få lunginflammation men jag klarade mig. :) Sen har det varit så mycket med skolan och jag har haft ont i huvudet och så, men nu är den klar!=)
Och den som vann är: annielautner.blogg.se Grattis! =)
Jag kommer att skriva om hennes blogg i nästa inlägg! =) Så läs gärna det och kika in på hennes blogg!! Kramar!
Jag älska också taylor lautner!!! Han är såå jävla snygg!!! SORRY SKREV FEL I FÖRRA INLÄGGET!!!

öva på läxan! :/

Nu måste jag gå och ge kalven mat och sen ska jag öva på läxan vilket är NO (kemi) Och det handlar om vad verktygen heter och så. Men aja det är ju bara att göra.

snygga nagel dekor

Här kommer lite snygga nagel dekor som jag har inspireras av. =)

Dagens Låt!!!!!

Här kommer dagens låt! Grymt bra!!=)

Jag vann!!! Jippe!!

Hej! Min dag i skolan har varit roligt (mycket skratt) Haha! Men jag orkar inte blogga så mycket nu i början för jag har ju inte gått i skolan till halv 4 innan! Och så får jag sitta i en buss hem i ca en timme!! Jobbigt men jag ska försöka bättra mig.. ;)
Men jag vill bara berätta att jag och en tjej till vann på en tävling som man fick välja något man ville vinna. Och jag vann nagel dekor med olika färger!!! Jippe!!!! Så ny ska jag bara skika min adress till henne som hade tävlingen.
Kommer en bild så fort jag får hem dom och har på mig dem. LOVAR!!! Men här kommer en bild från sidan! =)
Nagelstenar i olika färger.

Min första dag på Withala skolan!!! =)

Hej! Jag har inte bloggat på hela helgen för jag har varit hos min kusin Sandra! =) Vi hade skit roligt!!!!
Men idag började som sakt skolan. Och jag började Withala skolan klass 7F. Den här skolan ligger i småland i Vetlanda ca 3 mil från där jag bor. Men skoldagen har varit toppen. Men nu har jag ont i huvudet för jag har inte ätit som jag ska för att ugnarna i skolan var lite trasiga så potatisen var inte klar (det var potatis gratäng) Så jag åt inte alls mycket. Men men jag gick aldrig till kiosken heller. Men jag tycker att det har varit roligt iaf.
Men min buss går kl 07:20 TIDIGT! Och så går dem hem kl 15:30 och jag kommer hem kl kvart i 5. Men jag har ätit lite och så.
Men så fort jag har kollat min FB så ska jag villa någon timme så är nog huvudet bättre. Men man ska inte klaga det finns de som har det mycket värre och ondare. ^-^
Vi får se om jag kommer att blogga mer idag men jag får väll hoppas på det. Vi får se hur huvudet är. ;)
Massa kramar till er!!!!!!!! <3<3<3

Följ mig på Bloglovin! =)

Följ min blogg med Bloglovin

ska vila nu! :(

Hej! jag måste tyvärr vila mig nu för jag har ont i huvudet! Det kan bero på vädret! men så fort det har gått över så ska jag blogga och skriva till er!!! Ses en mina kära läsare! Hoppas ni mår bättre!!! Kramar<3

Fet länk tävling! Va med!!!!!!! =)

Hej nu drar jag igång med en ny FET länk tävling här på min blogg! Va med!!!!!!
Kramar och lycka till!!! Den som vinner kommer jag skriva om och vad den bloggar om och sånt!!!

Dagens Låt!!!!!

Det här är dagen låt! =)

Vinnaren i den FETA länk tävlingen!!!! Grattis!=)

Den som vann i den FETA länk tävlingen var ju Emmas. Hennes blogg: http://perssoneemma.blogg.se/
Vad jag tycker om hennes blogg är: Jag tycker hon är sig själv och inte är någon låsas person på bloggen.
Jag tycker mycket om hennes header den är jätte fin!
Hon uppdaterar väldigt bra. För hon typ inte lägger upp ett inlägg sen går det 3-5 dagar efter nästa. Konstigt skrivet jag vet;)
Hon har flera olika arkiv vilket är väldigt bra för då kan man ju välja vad man vill läsa.
Emma skriver om: sig själv,  video klipp, Smink tips, New in,  Tävlingar, Idol bilder, Emma och så kan man kontakta henne! Men hon bloggar om mycket och hon grejar det skit bra!!!!
Jag brukar läsa hennes blogg minst tre gånger i veckan. Och det tycker jag att DU också ska göra för det är hon värld!!!! =)
Grattis till dig Emma!!!!!! :D
http://perssoneemma.blogg.se/
Grattis Grattis!!!! =)

Tävlingen Avslutad!!!!!! =)

Hej! Nu är den FETA länk tävlingen AVSLUTAD!!!
Vinnaren är: Emmas! Grattis! Länken: http://perssoneemma.blogg.se/
Kommer skriva om vinnaren i nästa inlägg!! =)

Sugen på en FET länk!?

Nu har jag en FET länk här på min blogg!!! =) Om du är sugen så skriver du bara att DU ÄR MED!
Tävlingen avslutar i morgon på kvällen.
Lycka till!!!! =) Kram på er!!! <3

Dagen blogg avslutad!

Nu är dagen blogg avslutad! Vinnaren är: http://mondoblog.se/nadie

Min dag!:)<3

Hej! min dag kommer typ se ut så här: Hjälpa pappa och Joel med balarna. Följa med mormor till Eksjö och lämna Joel där. Blogga och proppa i mig halstabletter! Titta lite på Tv med Men visst har jag en bra och slapp dag. Men det behövs nog för jag är ju förkyld. Men nu ska jag läsa lite. Håller på att läsa i en jätte spännande bok!
Kramar till alla mina läsare!!!!!!!!!! <3 =)

Hallå va med!!!!! Dagen blogg!

Hallllå!!! Va med i dagens blogg! Det är ju inte kul om det bara är en med! Så va med!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tävlingen är avslutad i kväll meddelar de som var med!!! =)

Dagens Låt!!!!!

Här kommer dagens låt!!!!
Det var den första låten jag lyssnade på idag!! =)

anorexia är fel!!!!

Jag tycker att anorexia är så jävla fel! Om man ska bli smal som jag så ska man träna och äta rätt! Kroppen mår inte bra av att svälta och bli mager!!!!! Kolla bara på bilderna skulle DU vilja se ut så! Man ska vara normal bara man är nöjd med sin kropp! Jag är inte helt nöjd med min kropp men jag tränar bort det inte svälter!!!!!!!
Varför tror de att de är feta när de är magra?!

<3 Love...<3

Älskar de här väskorna! De är ju perfekta att tex ha till skolan/jobbet eller på stan!

Dagens Blogg!

Hej va med i Dagens blogg! Skriv Jag är med INGET ANNAT!
Lycka till! =)


When you are gone...

When you are gone it's like a big hole in me. But I know that you will never ever leave me alone! I love you sooo much!!!! My lovely Sandra!!!!!!!
When I miss you i look on your pictures and i smile!!!

Min älskade Sandra är hemma!!!!! <3 =)

Hej hallå! Nu är jag jätte glad! För min älskade kusin/lossas syster är hemma i Sverige igen! Hon ska komma hem till mig i morgon och klippa min bror men då ska jag fråga henne ett och annat. ;) Hon ska få en present också men det kan jag inte skriva här ifall hon läser detta.
Men jag vill bara skriva att jag älskar dig som en syster även om du är min kuse.
Love you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<3<33<3<3<3<3<33<3<33<3

Nu är det dags!

Här kommer de 3 st som vann. Synd att det inte var med så många. =( Men här kommer de! =)
På etta plats kom: http://anneliih.blogg.se/
På två plats kom: http://guevacci.se/
Och på trea plats kom: http://hsls.blogg.se/
Grattis till er!!! I morgon kommer det en dagens blogg tävling så va med där med!! =)

Fortfarande sjuk! =(

Hej! Jag har inte bloggat elr suttit vid datan på två dagar bara för att jag är för trött och jag är fort farande sjuk. Så min dag blir ganska lugn kommer leta efter mina favo shorts somhar försvunnit de har väll fått egna ben. Men vi ses ha det bra puss! Bye bye!

Hallååå! VA MED!!!!

Jag tycker att ni är lite dåliga på att vara med i veckans blogg!!!! =( Ni ha typ bara 5 h på er att vara med men om jag ska göra det enkelt så kan ni bara skriva JAG ÄR MED
Inget annat!!! och så är det klart svårare än så är det inte nu är det ju bara typ två st som är med och jag lottar ut 3 st! SÅ SNÄLLA VA MED!!!!


Mår inte så bra just nu...

Hej alla läsare! Just nu mår jag piss!!!=( Inte nog med att jag är förskyld och haft ont i huvudet i 24 h nu. Så har något fruktans värt hänt. Vi hemma har ju 8 hästar i morse men när jag hade plockat lite äpple till min mormor så när jag kom hem så pratade mamma i telefon och sa till min att pappa ville prata med mig och att något fruktans värt hade hänt. Så jag gick in i TV rummet och så sa pappa att våran mini ponny hade dött! Jag fick typ en liten chock för den hästen var bara 17 år och jag hade inte blivit såå förvånad om våran ponny som är närmare 30 år hade dött. Men jag är väldigt ledsen. Fast jag gråter inte nu men jag startade datan åt mamma och sen gick jag in på mitt rum och fällde några tårar.
Men vad kan man göra åt saken . Vi får se om jag bloggar mer idag eller i morgon.
Ha en trevlig kväll puss på er!!!!!!
Jag kommer alltid att älska dig och sakna dig! I love you so mutch!!! <3

Tävla!

Du kan va med och tävla om en smyckes hand på: http://emmiesfotoblogg.blogg.se/2011/august/ang-tavlingen.html?_tmp=83ec684c98ec6ec1f406651b5f3f562a95f0d8bc
Den är väldigt fin och snygg!

Äntligen blev den klar!!! <3

Bara så att ni vet så sjunger jag inte bra både för att det är på kvällen och jag är trött och att jag börjar bli sjuk.:( Men här är den kommentera vad ni tycker! Tack snälla! <3 Puss på er och God natt syns i morgon!!!<3

snart!

Snart om typ bara 5 min kommer videon upp!!!

I smile

When you smile i smile!=)
visst har jag sne tänder ska be om en tandställning annars kanske jag ej kan bli modell i vinter.

Snart kommer videon!

Hej alla läsare! Just nu skriver jag ^^ och kollar alla kommentarer! Tack alla!! =)
Jag har just sjungit The Climb med Miley Cyrus med både lycris och karioke och jag kommer lägga upp båda videorna här på bloggen! Hur nice är inte det? :)
Men jag måste ladda upp dom först på video fy me sen kommer dom upp. Så kanske en av dem kommer upp ikväll. Men annars kommer båda upp i morgon!
Min kväll ar väll varit bra den kunde ju varit bättre;) Men jag kollade på lite Speedway och de vissade Hamarby mot Indianerna och Hamarby vann igen hemma de har inte förlorat en enda match. Men så käkade jag lite popcorn till. Gott.
Men jag tänkte vissa den boken som jag nästan är klar med.
Här kommer den! =)
den boken är sjukt bra! =)

Snygga hårfärger! =)

Här kommer lite bilder på snygga hårfärger! LIKE! =)


Kund inte låta bli! ^-^

God morgon! Har inte hunnit blogg sen nu för jag har ju som sakt gett kalven och så bjöd mormor på frukost. Pannkakor Gott!!! =) Tack!! <3 Och sen så flyttade jag , mamma och pappa korna till en ny hage sen har jag pysslat lite. Jag har sjungit lite på youtube olika låtar  Tänkte lägga upp en video låt  här på bloggen när jag sjunger vad sägs om det? =)
Men idag ska jag kanske måla lite till annars kanske jag skulle städa lite på mitt stökiga rum. ;)
Aja i går så kunde jag bara inte låta bli att ta på mig en liten höst outofit som man kan ha en kylig höst dag. Har ingen jacka på mig bara för att jag  inte har köpt en ny än men ska göra det.
Här kommer lite bilder och detaljer på kläderna! =)
Kommer lite olika blider på kläderna!
Så va tycker ni??
Kram och puss! <3

god natt!<3

Hej! Nu ska jag säga GOD NATT till alla underbara människor! Men kväll har varit toppen! Jag gjorde en sminkning som jag ofta har på mig och den får ni se i morgon orkar just inte nu ^-^ . Men mamma och jag hade tänkt kolla på True Blood avsnitt 2 av säsongen 4 och det är den sista säsongen! Typiskt!!! Men där vi brukar kolla på True Blood brukar funka och så där men idag var det helt CP! =( Men aja istället så kollade jag och mamma på Twilight  eclipse på datan för har den inte på DVD.
Så nu har vi kollat på den och jag älskar alla filmer av Twilight och jag tror att sista filmerna är lika bra!!
Men jag har precis kollat alla kommentarer. Och jag vill bara säga Tack så hemskt mycket till alla som kommenterat ni är så sjukt gulliga!!! <3
Men här får ni en liten bild på filmen!!! Love!! <3
Men ska sova nu! Ses i morgon alla underbara människor!! <3
Puss på er

Snygga iphon skal!!!

Här kommer snygga bilder på iphon skal!!!

Veckans blogg! VA MED!!!!!!

Va med och tävla om veckans blogg! Jag lottar ut 3 st som blir vinnare. Och såklart länkar jag ju det på min blogg på söndag!!!! Va med va med!!! =)

Så blev naglarna=)

God morgon! Hoppas ni sovit gott. Jag har iaf sovit gott. Men kalven väckte mig kl halv nio ganska tidigt men den var ju hungrig och jag kan knappt tänka att kalven ska behöva gå hungrig i en hel halvtimme bara för att jag ska få sova lite längre.
Men jag ska ju som sakt göra veckans blogg och det kommer vara 3 st som vinner men det kommer jag skriva i nästa inlägg.
Just nu lyssnar jag på Duffy och chattar med sötisen Nathalie!<3 Miss u!!!! LOVE<3
Men jag har lovat min mormor att jag ska klippa hennes gräsmatta idag också men jag får 50 kr varje gång och hon har en ganska liten gräsmatta.
Och så ska jag ju blogga lite och så tänkte jag om jag hinner ska jag göra en sminkning lite modell aktig men färgerna råsa och orange. =) Kommer bli roligt och så lägger jag ju upp bilder sen här på bloggen såklart! ;)
Men här kommer en bild på mina naglar som jag fixade igår kväll. Och en förvarning det blev inte så lyckat för jag hade inte någon markerings tejp hemma men det var ju också första gången jag gjorde just det mönstret men här kommer en bild.:)

Pinga din blogg.

hostgator coupon code
Ni behöver inte klicka jag var bara tvungen att göra detta för en sak.

god natt!<3

God natt alla människor! Hoppas att ni har haft en grym toppen helg. Jag var ute och sprang lite innan idag och det var skönt för varje gång jag tränar så kommer jag närmre mitt mål som modell. :)
Jag har haft en sjön och avslappnad helg med min familj.
Jag har anmält mig till ganska många tävlingar och det är kul hoppas bara att jag vinner något!:)
Tycker det är så grymt roligt att ni gör tävlingar. Själv vet jag faktiskt inte riktigt hur man gör än. Som tex att man lottar ut priser men det lär jag mig nog.
Tänkte jag skulle börja med veckans blogg nu i veckan. Så anmäl er kommer göra upp en sådan länk i morgon. Men nu ska jag faktiskt läsa lite och sen sova för jag är ganska trött efter kräftfisket. ;)
Men ni får ha det såå bra och sköt om er så syns vi i morgon!!! :)
Kram och puss på er!!
Ps skänker en tanke om med lidande till Afrika. Det är fruktansvärt att det faktiskt ska kunna finnas MÄNNISKOR som svälter och väntar och hungrar efter mat. Det går ju så långt att de faktisk dör!!! Tänk på barnen vilken framtid har egentligen de jo ingen som det ser ut nu! Men vi som är "rika" länder vi har ju en STOR framtid framför oss som jag jag vill ju bli modell och det kämpar jag för. Och jag trodde nästan att det inte gick att bli såå mager som de i Afrika är. Så snälla tyck inte synd om er att ni inte har tillräckligt fint hus elr tillräckligt mycket pengar för vi har vår framtid framför oss och vi kan ju bli kända om vi vill det!!.
Men nu ska jag sova så ses vi i morgon!!
Puss och kramar till  er sov så sött!!!! ^-^ Så söt bild!!!

är med och tävlar! Va med du också!!!!


Hej jag är med och tävlar om Goodiebag och man kan välja mellan dessa kläder Va med du också!!!! :) Gå in på den här länken: http://creatives.blogg.se/2011/august/tavling.html#comment


ska fixa naglarna nu!:)

Nu ska jag fixa naglarna och låta min bror ha datorn lite.;)
Men ni kommer få se bilder på naglarna i morgon! Lovar! =)
Kommer också kolla alla kommentarer i morgon som kommer in. :)
Vi får se om jag kommer blogga mer idag kanske gör det efter filmen men vi får ju se!;)
Men för säkerhetens skull så säger jag GOD NATT!!! I förväg
Puss på er!! Tack alla som har kommenterat! <3

är med och tävlar!

Jag är med och tävlar va med du med!
http://bilderbyalice.se/2011/july/tavling.html#comment
http://www.iphonetillbehör.eu/

Höst mode både killar och tjejer!:)

Här var lite höst mode! Älskar det mesta!!!!<3

Jag är med och tävlar!

Hej jag är med och tävlar om en iphong va med du också klicka bara på länken:http://bilderbyalice.se/2011/july/tavling.html#comment

Ätit mat! ^-^

Hello! Har precis kollat igenom kommentarerna. Tack så jätte mycket!!!! :)
Har ätit lite mat. Det blev pasta med kassler! Mm va gott det var. Koken idag var pappa! =)
Jag har ju inte gjort så mycket men jag , min bror och pappa har kokat kräftorna tog lite kort på dom kommer upp här! Hoppas jag! ;)
Men jag ska fixa lite med mina naglar kommer bilder på det i morgon och så kan jag nog inte gå ut och  springa för det är ju skit väder!!!!!! :(
Men man kan ju inte ändra på det.
Men det värkar som om det inte kommer upp några bilder då har det blivit något konstigt. Men det kanske funkar i morgon hoppas iaf det! Och isåfall får ni ju bilderna i morgon. ;)
Jag kommer nog kolla på en film sen kl 21:00
Och så måste jag duscha idag också. Men just nu lyssnar jag på musik och bloggar såklart ;) haha men jag sitter vid FB och bloglovin. Ni får jätte gärna följa mig på BLOGLOVIN Blir jätte glad då! =D <3
Men ni får iaf en bild på våran kattunge.
Ska också lägga upp lite höst mode på bloggen.
Men kolla gärna in bilderna i nästa inlägg.
Kram på er!!! Puss!<3
Visst är han söt!!! ^-^

nails

Här kommer några snygga bilder på naglar! =)

Har haft en toppen kväll/natt=)

Hej hallå! Jag har ju som sagt fiskat kräftor med brosan! =) Det var kul och mysigt när vi grillade korv med bröd. Fast vi la på korven på gallret och sedan la på locket och när vi kollade på dom och skulle ta en var sin så kom det ett stort rök moln när vi tog bort locket och korven smakade rök.:/ Men som tur var hade vi bara lagt på 4 st så jag satt och grillade korv på pinne över en grill. Ganska konstigt.;)
Men vi fick 54 kräftor på 10 burar! :) Nice!
Men jag har hittat ett problem jag kan inte logga in på min e-post!!!!!!!!! Det har blivit något konstigt så jag ska försöka fixa det annars så får jag fråga mamma. Men ändå!!!!
Just nu lyssnar jag på en skit bra video med Ariana Granade!!! Hon är sjukt bra kommer lägga upp videon här på bloggen! :)
Men min dag kommer väll se ut typ så här
* Läsa
* skriva berättelse
*sitta vid datorn
För det är ju skit väder hemma hos mig!!! Hatar! Kan det inte vara sol och fint men aja det är ju inget att göra åt.
Här kommer några bilder! :)
min boror:)
korven över elden.
kräftor!:)

She is good!


Kräftfiske!

Hej! Jag kan bara blogg nu idag för ikväll så ska jag och min bror Joel fiska kräftor!=)
Så då ska vi grilla kor med bröd och äta chips och lite godis och cola! Det ska bli kul! Men jag kommer ju självklart att blogga i morgon!!! :)
Men just nu så håller jag på att tävla och om ni också vill så går ni bara in på den här länken: http://hiilen.blogg.se/
Så får vara med om ni vill.
Och hon är grym på att sminka!!! Älska hennes sminkningar de är så himla grymma!!!!! I love them!!!!<3
Men nu ska jag kika vidare efter tävlingar så vi får se om jag lägger upp något mer idag men jag tror tyvärr inte det!
Så därför säger jag GOD NATT redan nu.
Bye bye!!! =) Puss på er!!!

God morgon!

God morgon! Hoppas ni sovit gott! Jag har sovit sådär för Joel (Min bror) och jag sov med öppna dörrar inatt. Och Joel är lite små förkyl så då hörde jag när han andades och det lät högt! Skit jobbigt!!! Men jag kunde sova iaf men jag vaknade några gånger. :/
Men igår kl 21:00 så var det Smallville och det avsnittet var bra! Och efter Smallville så var det en skräckfilm på 6:an och jag kollade inte på hela filmen för jag blev såå trött. Men den var bra iaf dit jag såg den heter My Bloody Valentine Kommer en bild.:)
Men jag har matat kalven och i början så skrek jag på den jätte mycket men den ville inte komma men den var typ 15 m  framför mig men inte kunde den komma utan den stod där och skrek och då skrek jag "JA MEN KOM DÅ ANNARS SKITER JAG I DIG!!!" Men den kom sen iaf och det var ju bra.
Sen efter det så läste jag färdigt kapitlet som jag var på i "Att fina sin roll" Den boken är bra!!! =)
Men nu lyssnar jag på Bruno Mars Grenade. Tycker om hanns låtar!!!!
Och så kollar jag lite på FB och twitter om ni vill följa mig på twitter så heter jag emmiz98
Men jag måste snart gå ner och äta lite frukost är ganska hungrig. ^-^
Men sen ska jag väll måla lite till på bänken. Och så tror jag ska gå ner till min granne och fråga om jag kan ta hem kameran. :)
Men jag kommer blogga lite också!!!
gårdagens bilder som jag har tagit! :D
mm god klubba!
Bye

True Blood!!!!:D

Nu har jag och mamma kollat på första avsnittet i True Blood säsong 4! Avsnittet var skit bra och spännande!!!!
Så imorgon blir det att jag och mamma kollar på avsnitt 2. Längtar redan!!!!  ^-^
Här kommer en liten bild på serien!!! =D

inspiration modell sminkningar


The Making of "California Gurls" (30 Minute Version)


Känns som om du är arg. :(

Det känns som om en kompis är arg på mig. Kan inte leva med det och jag vet ju inte vad jag har gjort.:(
Snälla om du läser det här så ska du veta det att det inte är meningen att såra dig!! Jag älskar dig som min kompis och jag har ju dig som en syster på FB. 
It kills me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Tävlar om ett par linser! :)

Du kan också tävla om du vill! klicka här då: http://www.mondoblog.se/anastasia/170506

god morgon alla människor!!

Hej hallå! Hoppas att ni mår bra jag gör det. Em jag har såklart matat kalven och så har jag ätit lite och så har jag målat lite på trä bänken som jag skrev igår att ja skulle göra. Jag har målat den en gång men ska måla den en gång till!
Just nu lyssnar jag på Katy perry Firework. Nice. :D Jag sitter lite vid FB och Twitter och kikar på blåa pumps för jag vill ju ha det för klänningen är ju blå som jag ska ha på bröllopet.
Igår sprang jag aldrig men jag gick en runda med pappa. Och så kollade jag på en halv film kommer dok inte ihåg vad den heter men det gör inget. Den gick iaf på 6 an igår kväll.
Jag tog också en skön dusch igår kväll så därför får ni en bild på mig i min morgonrock och håret insvept i en handduk. :P Och så får ni en bild på bänken som jag håller på att måla tror den blir fin. Vad tycker ni??
Ni ser ju skillnaden;)
De här kläderna har jag när jag målar. Ett par gamla Team sportia byxor det är både hål i och hårfärg på. Och så har jag en gamal lyftet T-shirt.
Dagens klädplagg idag framifrån ^^.
Så ser klänningen ut där bak.
Hehe jag ny duschad;)

MAT!!

Nu ska jag äta mat vet dok inte riktigt vad det blir men tror det blir hamburgare. Mums i så fall haha! ;)
Ses ikväll!! Puss på er!!<3

Bal och bröllopsklänningar!:)


Lite prov smak;) heje

Emmiz! <3

Har bara två saker att säga. Jag kallas för Emmiz här på bloggen and i love it! :D En sak till. This is me just me

1

Nu är det första augusti och bara 21 dagar kvar på sommarlovet! :) :( både roligt  och lite tråkigt.
Men vi firar ju första augusti med en liten sommar bild!! <3 :D

god morgon alla människor!!

Heej!!!
Jag mår bra och jag hoppas att ni också gör det!:)
Jag har absolut inte gjort mycket det ända jag har gjort är:
*Matat kalven.
*Ätit en macka.
*och nu sitter vid datorn.^^
Men jag ska snart klippa gräset och efter det så ska jag kanske va med Ida.:D
Så då kommer jag troligen att sova över och hoppas att vi kommer sova i tält.:)
Men jag kommer iaf ta med mig min sista popcorn påse :D Men om jag kommer att sova över så tänker jag ta med mig löparskorna och springa en runda för jag måste ju träna iaf 5 gånger i veckan om jagska komma i form tills i höst.;P
Men jag tänkte berätta om mammas och min speciella spring tur igår. Men det kommer i nästa inlägg.
Nu får ni en bild på mig som är jätte gammal men jag gillar den.:D

RSS 2.0