läger!:)

Hej! Nu måste jag sova för i mon  så ska jag på läger. Och de som jag känner som ska dit är: Ida, Sara, Natali och Rebecka.

Men nu måste jag sova för jag ska upp kl 7 i mon för bussen går kl 9.


                                                       God natt!!! Puss och kram ses på måndag!!!<3<3<3

Nya skor

Hej! Måste bara lägga in det. Jag fick mina nya skor idag! De är jätte fina och skit sköna. Jag får inte ont  i mitt knä heller!:) Här kommer lite bilder på dem!:D I love them!!!<3<3<3
Tyvärr hittar jag inte några andra bilder på dem. Men jag lovar det kommer!!
God natt på er!!<3

nytt

Hello!  Jag har varit i Vetlanda idag och handlat lite på Maxi med mormor. Men jag köpte det röda nagellacket och så fickjag ett ljus blått nagellack och 4 st stickers nail. och så här blev det.
Föresten allt kostade 19 kr st. Ifall ni vill köpa något.:)
Orkar tyvärr inte skriva hur jag har haft det. Jag menar jag ska ju upp tidigt i mon och så måste jag packa till lägret. Så det känns som om jag har lite tidpress i mon. För jag ska hinna med sjukt mycket.
Men om jag hinner så ska jag blogga lite snabbt!:)
God natt! Sov söt!<3

bada

Hej! Nu ska jag cykla och bada med Ida i Finesand. När jag kommer hem ca 17-18 så kommer jah att blogga om helgen. 
                                                                              Kram på er!


:)

Hej! Just nu sitter jag i Idas säng och skriver till er.:) Lea och Ida ligger också i sängen. Lea är Idas store brors dotter. Så har Lea en tvillingsyster också. De är såå söta!! Men nu ska Ida och jag hitta på något att göra.


                                                                                             Puss på er!<3

Sno stilen av Ronaldo!!!!

Det här är till er killar som läser min blogg. Här är en kille som har en sjukt snygg klädstil och det är inte mindre än hunken Ronaldo! Så här kan ni få lite inspiration till er killar!!

god natt!<3

Hello! Min dag har varit toppen hoppas bara att rean också har varit det!:) Men nu är det dags för mig att sova för jag måste upp tidigt typ kl 8:00 och först ge Chokladpudding och kanske äta frukost om jag är hungrig. Sen så ska jag cykla ut till min kompis Ida.:)
Men jag kanske hinner blogga lite innan jag sticker annars kanske jag bloggar lite snabbt hos Ida. Men nu ska jag iaf försöka sova.:)
God natt sov gott!<3




Min dag!:)<3

Hej har haft en underbar dag! Jag har fotat typ bara 3-4 blommor. För att jag inte fotade så jätte mycket betyder det att jag hittade sjukt mycket smultron. Så jag plockade i handen för jag skulle egentligen inte plocka smultron så jag hade ingen påse. Men jag plockade tills det började trilla ut smultron ur handen. Så jag kollade om jag hade någon slags påse i min jacka men det hade jag inte så tydligen hade jag rensat den.;) Men jag hade min lite annorlunda planbok som det bara är ett litet fack i. så när den var full så plockade jag lite till i handen men dom var jag tvungen att äta upp för annars så kunde jag inte byta låt på min mobil. Men då gick jag hem och skulle sätta på smultronen på några strån men så började det ju regna förstås. Så jag gick upp på mitt rum och satte på dem på strån i mitt rum och så gav jag pappa ett strå och Joel och mamma med fast de sov så jag la Joels på hanns tv-bord  och så gjorde jag med mammas med. Men resten åt jag upp själv.
Men så ville mamma och jag ha lite smultron till glassen efter maten. Så då var det bara att gå yt igen och plocka mer men då hade jag med mig en plast påse.;) Så åt vi sill och potatis:) och glass med smultron. Gott!!
Sedan var jag tvungen att mata Chokladpudding! :) Men så gick jag in till morfar och skulle kolla på Speedway GP.
Så där satt morfar och jag framför TV och kollade på GP. Men så började hanns hund och skälla så mycket. Så vi trodde att han bara skällde på en fågel men han fortsatte att skälla så då skulle jag gå ut och se vad det var han skällde på. Men då kom Joel och precis då kollade jag ner mot vägen och såg att tre av morfars kor var ute. Så då typ sprang jag in till morfar och sa det och han skulle koma så fort han kunde. Men Joel och jag sprang ner och jag sprang in i hästarnas hage och rundade korna och gick ut på asfalten och började muta på dem. Vi fick in dem ganska fort. Så då gick jag in till morfar igen för han hade inte hunnit ut så kollade vi färdigt på GP.
Det här var min dag. Det har hänt ganska mycket idag men det har varit en underbar Midsommardag.
Kram på er!
Min laktosfrias glass. För jag är ju laktosintolerant.
Mammas älskade sina smultron.!:)<3

Ha en bra dag!

Hello! Jag hoppas verkligen att ni får en bra dag! För det är ni verkligen värda!
Men jag ska försöka ha tid att blogga mer i kväll. Men jag ska ta lite fina foton och så ska jag kanske till mina kusiner på mammas sida.
Men just nu lyssnar jag på Avril Lavig "when  you gone". Men jag har inte ätit frukost än men jag är inte alls hungrig. Så jag får se om jag blir hungrig senare på dagen.
Men jag vill att ni ska kolla in en bloggare här på blogg.se för hon är as bra på att fota och så har hon en grym blogg.  Här kommer hennes blogg adress:)

Avril Lavignhttp://blueginger.blogg.se/



Hon äger!!!

Puss och kram! Ha en bra dag!<3

Ashley Green!

Här har jag tre olika klädstilar som Ashley Green har på sig. Jag älskar dem. Hon toppar trenderna!

Glad midsommarafton!!!

Hej! Jag vill önska alla läsare en GLAD MIDSOMMARAFTON!!!! Jag ska njuta av den och ha riktigt roligt och jag hoppas att ni också kommer att ha det!!

Puss och kram på er!<3

:( Varför?

Hej hej! Hoppas ni har det bra och en härlig midsommar. Men jag tycker en sak är lite lustigt. Jag har typ alltid tittat på Vampire diaries ända sedan de började vissa det på 6:an. Och så kan jag kolla på smallville och det var igår men så var inte Vimpire diaries. Det tycker jag är lite konstigt att Smallvill kan visas men inte Vampire diaries för båda två går ju på fredagar.
Men jag hoppas bara att det kommer på fredag igen fast jag får kolla på det på måndag den 4/7 för jag åker på ett läger på torsdag och kommer hem på kvällen på söndagen. :)

I love it!!<3

<div style="text-align:center;"><a href="http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=VvuV1c5CJFzv9umoAUMC9x7WliEOI8RbrCxhcphluUWtF7VDOfFL#Gallery" title="Är du Nellys nästa klänningdesigner?" target="_blank"><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/media/VvuV1c5CJFzv9umoAUMC9x7WliEOI8RbrCxhcphluUWtF7VDOfFL.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" border="0" /><br><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/img/bloggTelia.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" width="370" height="105" border="0" /></a><p><a style="color:#000; text-decoration:none; font-size:12px; font-family:Verdana, Geneva, sans-serif;" href="http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=VvuV1c5CJFzv9umoAUMC9x7WliEOI8RbrCxhcphluUWtF7VDOfFL#Gallery" title="Är du Nellys nästa klänningdesigner?"  target="_blank">Hjälp mig att vinna, <span style="text-decoration:underline;">rösta på min klänning här!</span></a></p></div>

I love it!!<3

<a href="http://www.nelly.com/se/designyourdress/" title="Är du Nellys nästa skodesigner?"><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/images/bloggaflyer.jpg" alt="Min designade sko på NELLY.COM" border="0" /></a>'
Kanske blev fel vet inte det än. Men skriv gärna om  det blev fel.

NY mobil!

Hello! Har inte bloggat på typ två dagar!!!!!!! Ja jag vet att jag är en slarva;). Men idag har jag varit i Vimmerby och handlat med mormor och mina kusiner Frida och Selma. Vi handlade och så. Men sen åkte vi hem och lämnade det vi hade köpt och släppte av Frida och Selma. Sedan åkte mormor och jag till Eksjö och handlade  på Elgiganten och på Lidel. Men  på Elgiganten så köpte jag en ny mobil! Den är as snygg! I love it!<3  Kommer bilder sen som jag har tagit med den! :) SES                                                         KRAM EMELIE!!!! <3 <3 <3

god natt!<3

Hej! Har haft en under bar dag! Mamma har gjort en  tatto och vi älskar den! Den blev sjukt snygg! Ni får se en bild när den är klar och när den är ritad på armen! Men jag ska vissa lite andra bilder i mon men orkar just inte. Har hållit igång som bara den hela dagen. Så det käns som om jag ska somna vilken sekund som helst.
Men vi ses i mon!                                Sov gott kram Emelie!<3

Så här blev det iaf. :)

Ja ha. Så här blev mina naglar till slut. Tycker det blev fint fint! :) <3
Det här är det konstiga sega lacket som gör att naglarna växer snabbare. Funkar bra! :D

ont!

Hej! har as ont i huvudet har sovit men det hjälpte inte så det kanske kan bli åska då för jag kan få ont i huvudet då. Men idag har jag mest varit hos mina kusiner på mammas sida för jag bor granne med dom. Vi hoppade lite stuts matta bilder kommer. Ska se "The Queen" nu men vi ses och bilder kommer.
Puss och kram Emelie!<3

Bara snart klara....

Hej hej!!
Har mest sovit när mamma och jag kom hem. Men jag har också matat Chokladpudding. Hon var skit hungrig. Så har jag busat och plåtat våran lilla söta kattunge. Som heter Skream. Såklart så tyckte Skream att det var skit jobbigt att vara på bordet och plåtas men samtidigt var den rädd för den vågade inte hoppa ner. Hihi.;)
Men jag har också ätit lite. Men för en liten stund sedan så fixade jag mina naglar. Men jag kom inte så långt för mamma var ju klar med datorn och då ville jag ju sitta lite. Så naglarna är bara halvfärdiga men jag tog en bild iallafall. Men ni får se resultatet i mon.:D Och jag har ju as korta naglar för jag var tvungen att klippa av dem för jag spelade gitarr på skolavslutningen och jag kan inte spela med långa naglar. Men jag har något medel som är som nagellack fast mycket fastare och det ska göra att det växer fortare. Ni får se "lacket" i mon.
Ska se på en film som går på 4:an och heter: Million dollar baby. Har sett nästan hela men idag blir det att mysa i soffan och se HELA FILMEN.
Så ni får ha det så bra så ses vi i mon.Så säger jag det nu för jag kommer inte att sitta mer idag.











God natt!<3

Bruzalunken!

Hej! Mamma och jag har varit med i Bruzalunken där man kan springa,jogga,gå. Och man kan välja mellan 3km 5km eller 10km. Och mamma och jag sprang och gick 5km. I typ mitten fick jag as ont i knät så vi fick ta det ganska lungt sista biten men jag skulle bara ta mig runt och det gjorde jag! :D Så när vi kom i mål så skulle vi lämna nr västarna och då fick vi en liten present grej och det var ett litet kort.
Sedan när vi hade fikat så var det pris utdelning och själv vann jag inget för de lottade ju ut priserna så den som kom sist kunde ha vunnit något. Men mamma vann två tröjor som hon har ganska många av för de får sådana fårn mammas jobb. Men sen fick jag 4 Kex choklad av en kille som mamma känner och han va med och gav ut priserna men han tyckte jag var så duktig och tog mig igenom även fast jag fick skit ont  i knät och har skoskav. Men jag tog två själv sen fick min bror Joel de andra två.
Men jag tyckte att mamma och jag var duktiga och nästa år ska vi va med igen och springa hela 5km den 17 juni 2012.:)
Här kommer lite bilder på mamma och mig i västarna och jag hade nr 415 och mamma hade 414. Så är det en bild på min fot som är riktigt omplåstrad  så att jag kunde va med och springa sen är det kort på Kex choklad och på kortet. :P
Kram Emelie!<3
















vilken färg..??

Så här ser mitt hår ut nu men det ligger lite sol på. Så färgerna är typ brun , lite rödaktigt och min ut växt.  så det är skit fult behöver eran hjälp!! SNÄLLA!!

LOVE!!


fixat lite! :D

Hej! Har fixat lite men det kommer mer! LOVAR!!<3 :D

19 Maj!

Hej jag kom på det. Jag undrade vilket datum det var jag startade min blogg sida och det var den 19 Maj så det är ju ett tag sedan. Men nu ska jag fixa med bilderna! :)

fixar!

Hej! Jag tog "lite" bilder idag men jag måste fixa dom så ni får se dom efter att jag har fixat dom! :)
Kram på er!<3

Snygga armklockor!

Det här kallar jag trend!! De här snygga armklockor är både färgglada och skit trendiga!!! I love them!<3

Stickers nail!!<3

Hej! Jag och min klass har smyckat kyrkan. Så efter det så skulle mamma och jag skjutsa hem Ida. Men mamma skulle ju ta en kopp kaffe men vi blev kvar och Ida och jag bakade till tårtkalaset och så gjorde vi en kladkaka  som jag kan äta! Så åt vi en bit var och den var skit god! :) Men Sen kom det tragiska Ida klev på en bålgeting och blev stuken. Få f*n va ont det borde ha gjort. Men det här låter säkert lite elakt men det var ju bättre än att det var jag för jag tål inte getingar men jag ville absolut att ingen skulle bli stuken. Men det värkar bättre nu hoppas jag iaf! Men vi tog lite bilder och gjorde en film som kanske kommer upp här i mon för nu är batteriet slut och det andra med. Men jag har skolavslutning i mon så det kanske inte blir att jag laddar upp bilderna och filmen. Men då kommer det på fredag!!
Och en sak till innan jag skriver om bilderna. Så får jag sjunga! Fast inte this is me vet inte varför men jag får  sjunga För att du finns! :) Så sen kommer det bilder plus film!:)
Men jag älskar de här sakerna som heter Nail stickers för det är så coolt jag skulle vilja ha alla som jag kollade på men jag kan ju inte lägga upp alla bilder för det lovar jag att det skulle bli väldigt många då! ;) Men jag älskar dem och ska köpa flera stycken och så ska jag köpa massor av Depend nagellack för på Ica Maxi kosta de bara 10 kr nu. As billigt! Men nu ska jag fixa mina naglar lite sen måste jag sova!
Så vi ses kanske i mon annars så ses vi på fredag!                        Puss och kram Emelie!<3

god natt!<3

Hej! Jag har kollat lite på Speedway men jag är ju inte så jätte intresserad utan det är bara kul att se på vem som vinner. Men jag kollade inte på hela för jag vill ju blogga till er innan jag går och ser lite på TV. Så måste jag också öva på "För att du finns" för jag kanske kan sjunga den på skolavslutningen. Men om jag inte kan det ( Om Nomi tycker att jag inte är tillräckligt bra) så kommer jag få ett eller flera gråt anfall. Men jag hoppas att det kommer gå bra för man måste ju tänka positivt.;) Men jag hoppas att ni har haft en skit go kväll. Jag har det iaf. Men nu ska jag kolla lite på TV och jag kommer nog inte att blogga mer idag så jag säger God natt! Men här får ni en bild på mig i mina sov kläder och jag vet de är inte de snyggaste men de är sjukt sköna att sova i. Och så tyckte jag det var såå gulligt med nallen!:)


God natt! Kram Emelie!<3







Jag vet att jag gör fel!<3

Hello! jag vill bara säga en sak. Det var en som kommenterade på : För dig gör jag allt. Och jag vet att det var stavfel för jag är inte världsbäst på att stava för jag har ärvt det av en för det är något jag inte vet var det heter och då kan man ha lite problem som tex när man läser högt och om stavning. Och jag förstår och är jätte tacksam över att ni kommenterar mina små fel!<3 För då vet jag att ni bryr er! Tack!<3
Bara så att ni vet så tycker jag att det är bra om ni kommenterar vad ni tycker och mina små fel! :)

Min dag!:)<3

Hej! Min dag har varit bra! Det gick jätte bra när jag övade med Pia. Som hjälpte mig. :)
Sen på idrotten så fick vi glas och det var super gott.
Men jag  hade ont i huvudet så jag var bara med lite tills vi skulle spela fotboll för man måste ju springa då. Men då va Gudrun ( idrotts läran) så snäll att jag fick kaffe med lite socker i och det hjälpte jätte bra med att ha i lite socker i kaffet. :)
Men när jag kom hem så sa jag till pappa att vi fick glass och då sa han att jag såg själv ut som en glass. :P
Men hoppas ni har haft det minst lika bra som jag.:) <3
Kram Emelie!<3



Dagens aotufit och onsdagens!!

Här kommer ett kort på det jag hade på mig idag och vad jag ska ha i mon!:)
hade idag!
ska ha i mon!

För dig gör jag allt!<3

Har typ skrivit en sak till min kusin Sandra för jag tycker om henne så otroligt mycket hon är som en syster för mig!<3
Du är vacker , du är skär och du luktar som skära violer.
Du finns när jag tänker på dig , när jag drömmer ,ja alltid
finns du där i mitt huvud , i mitt hjärta och i min själ.
Du finns överalt i mig!
Jag lovar att jag ska kämpa för dig , slåss för dig , ja allt
ska jag göra för dig! Liksom du du gör för mig.
Min kära kusin!<3
så vad tycker ni om den? Vill veta så kommentera!!

foki!

Hej! Har varit ute och sprungit med mamma! Det gick ass bra.:)
Just nu har jag ont i magen för jag är ju laktos och vi i min buss fick lite choklad och jag hade inte med mig mina tabletter då så min mage har svält upp lite och så värker det.:( Men nu måste jag öva på enelska verben och ja vi slutar på torsdag kväll det är sjukt att vi ska ha läxor denna veckan men vad kan man göra åt det.? Ingenting! Men vi ses i morgon!
Men jag vill säga en sak. Jag älskar Foki för hon är så j*vla grym. Hennes blogg äger och hennes klädstil är ju grym. Hon vågar verkligen vara sig själv och det är ju ass bra!! Så ni som läser detta tycker jag kan kolla in Fokis  blogg. Men det är ju bara vad jag tycker. :)
Puss och kram Emelie!<3

någon talang?


Hej! Fotade lite igår ca kl 16.00
Har jag någon talang?? Snälla kommentera om vad du tycker!!
Kram Emelie!<3

Haremsbyxa!

De här snygga haremsbyxorna är skit trendiga. det går att ha i mönster och olika färger!!

Veckans bilder!!!

Här kommer veckans bilder!! Och en sak till KOMENTERA SNÄLLA!!!



Tema: Blommor
Fotograf: Emelie (Jag)
vart: På trädgården och i naturen.







Kram Emelie!<3

Tränat

Hello! Jag mår bra och är glad! Hoppas ni också är det! Jag har tränat med mamma.
Just nu chattar jag med Maria som är från Kreta så jag får skriva på engelska.:)
Så lyssnar jag på Britney Spers Radar.
Men idag vet jag inte precis vad jag ska göra. Men ni får snart bilder från när mamma och jag tränade över stockar och stenar!
Och jag vet det var inte så långt inlägg men det gör inget det blir snart fler.
Kram Emelie!<3



Världens bästa klass!!!<3<<3<3

Hello! Igår var jag både ledsen och glad. Först så skulle jag ju sjunga upp men Nomi sa att jag inte sjöng lika dant som Demi Lovato jag menar vem  kan sjunga lika dant som hon?? Sen sa hon att jag inte kan ta de toner jag menar jag skulle ju sjunga den lugna låten med Demi Lovato  så då ska man ju inte gå upp lika högt som man gör i den rockiga låten. Så jag fick 3 gråt anfall för jag älskar ju att sjunga. Men här kommer det bästa.
Min klass älskar jag för de sa att jag ska sjunga den så de gjorde allt för att jag ska sjunga. Så Emil och jag brände This is me Instrumental men det funkade inte med skivan fast Ida tror jag ska ta med sin dator så laddar hon ner låten och så har vi den i kyrkan med högtalare och allt så jag får ju sjunga iallafall och det är tack vare min bästa klass!!<3 Tack så sjukt mycket jag älskar er som vänner!!!<3<3 Ni är bäst!!!
Senare på ca kl 5 så var vi ute i Mållila hos mina kusiner. För Sandra tog studenten skit kul hade vi. Det var god mat och fina prissenter fick hon med. Utav mig fick hon ett kort och en sten i form av ett hjärtan och på det stod det min ängel. Så vi hade skit kul och allt var perfekt!!  (Bilder kommer från studenten!)
Men nu lyssnar jag på musik jag har plockat lite blommor med mormor och så har jag spelet lite gitarr och så ska jag öva på låten. Men ni får ha det så bra!
Puss och kram Emelie!<3

Öva öva öva!!

Hello! Jag gör bara ett snabbt inlägg nu för jag måste öva , öva , öva och öva på This is me med Demi Lovato ( Med piano.) För jag ska sjunga den på skolavslutningen om en vecka! Och i morgon så ska jag sjunga upp den för Nomi ( musik fröken) och det måste bli skit bra!! Men här kommer en bild på Demi Lovato.
Hoppas bara ni har haft det bra idag.  Föresten i skolan började det åska som fan och så regnade det som bara den så bussen fick köra in på skolgården.
Kram Emelie!<3



Köpt på Gotland!

Hej! Det här köpte jag på Gotland! Ni kommer se kläderna på mig och utan.
Allt kostade ca lite mer än 800kr. Du kan hitta detta på H&M, Kaphal och nagelacken är från Bikbok!!
Ska sova nu så Puss och Kram Emelie!<3

Gotland!<3


bilder från Lummelundagrottan!

Hello! Här kommer lite bilder från nät jag var i Lummelundagrottan. Det var ass kul!!<3<3 Mer bilder laddar jag upp från Gotland!
/ Kram Emelie!<3

God morgon!

God morgon på er!<3 Är trött men kunde bara inte sova mer. Jag har bestämt mig. Jag ska ta bor min andra blogg"http://bloggarenkondan.blogg.se" För jag kan ju skriva här vad jag gör om dagarna.
Men just nu lyssnar jag på Bruno Mars Mix med olika låtar från han. Han är fan ass bra!!!! I love his music!!!<3<3<3 Så skriver jag ju så klart till er med. För ni mina läsare är bäst!!! Jag älskar er!!<3<3
Jag är hungrig men jag orkar inte gå ner och äta frukost nu. För först måste jag ju skriva till er!
Så nu har jag tagit bort min andra blogg så nu har jag bara den här bloggen att blogga i för det blir lättare så.:)
Min kompis (Hanna) har också en blogg ass kul! Så jag tänkte att jag ska lägga upp hennes bloggadress så att ni kan kolla in vem det är. Jag säger bara det hon är ass grym!!<3
Jag har varit på klassresa på Gotland från tisdag-fredag. Det var ass kul!! Jag har en ass grym klass jag älskar er såå jävla mycket mina vänner!! Om jag ska säga vad vi gjorde så på tisdagen kom vi dig på natten igentligen var det onsdag då för hon var över 12 då. Men  jag var i en stuga med Lollo ( Louise) Jonna. Så då fixade vi sängarna och jag fick sova över lollo och Jonna fick sova i en egen säng. Men vi gick och la oss ca 3-5 vet inte riktigt. Men vi sov inte många timmar  iallafall för kl 8 skulle vi äta frukost så då blev vi väckta av en förälder kl halv 8. Vi såg ut som monster iallafall jag.;) Men vi shoppade på onsdagen och senare idag ska jag blogga om det jag köpte orkar inte just nu.:P Men det kommer!!<3
Några var kvar på kneippbyn där vi bodde för de ville bada i Vattenlandet Men jag och några andra var och shoppade i Visby!:) På torsdagen fick jag skit ont i huvudet det var så att jag nästan spydde ( Blä!) Men en mamma massagerade mig så att jag kunde följa med till Lummelundagrottan för det var det vi skulle göra den dagen.:) Men jag klarade det så jag tog några bilder som ni får senare på dagen.:)
På fredagen så fick vi va på Vattenlandet eller på Sommarlandet själv var jag på Sommarlandet för vi han precis bada 2h på onsdagen efter shoppingen så jag var inte sugen då. Men ca kl 3 skulle vi åka buss  till Visby och vänta tills vi fick gå på båten som gick hem. Jag köpte några prissenter  till mamma , pappa och brosan Joel och så köpte jag en student prissent till min älskade kusin Sandra!
Bild på några killar från klassen!<3 
Men nu ska jag äntligen äta frukost. Hoppas ni orkar läsa allt! ;)
Vi ses senare!
// Kram Emelie!<3

nytt inlägg

Hej! Har varit på Gotland men det får ni läsa mer på: bloggarenkondan.blogg.se
Kram!

RSS 2.0