Mors dag!

Idag är det ju mors dag! Och jag har sagt grattis till mamma och mormor! Men Grattis en gång till mamma! Älskar dig såå j*vla mycket!! <3<3 Puss på dig!<3

Ny väska!

Djur mönstrat är hett!Hej! Jag har ju en till blogg sida och jag tänkte att ni kunde gå in ock kika på den så här får ni adressen:http://bloggarenkondan.blogg.se/?tmp=27194144
Men idag så gjorde jag klart min väska i slöjden och den blev faktiskt ganska bra. Jag gillar den iaf:). Här kommer bilderna på den!

Bra smink produkter!

Den här coola tjejen bär sminket från Make up store! I love it!!<3

HATAR!!!!!

Vad är det för fel på människor?! Nu är det tydligen mitt fel att ingen kolla på min blogg, jag menar man blir ju faktiskt ledsen över sådant det skulle nog ni också bli. Ja det är ju tråkigt men vad ska jag göra åt det? Det finns ju inget att göra men det är ju inte mitt val men jag säger bara det att det är ju tråkigt och jag är riktigt ledsen!! :(:(:(

Trendiga ringar

Kolla vilka coola ringar! Jag är typ kär i dem! De är bara helt rätt och skit trendiga!!!

modellbilder


mode catwalk!

Det här är mode inom Catwalk!

HATAR!!!!!

Hej! Jag är såå jävla arg! För när jag har bloggar här på min mode blogg så skriver jag det på FB och länken. Men inte fan går dom och tittar! De som har blogg på min FB går jag och kollar på men inte min! Hur jävla lat kan man egentligen va?! Det är sjukt! Hoppas att ni som läser detta förstår för jag tror inte att ni inte skulle bli så jävla glada om ni fick se och höra att era vänner inte orkar eller är för lat. Hoppas bara att de har fattat.

kram!<3

Fantastisk!

Den här tjejen var med i Top model och vann. Hon heter Naima och är helt grym! Jag beundrar henne verkligen mycket!

Coola modell sminkningar!

Så här kan modeller se ut när de fotas. Det är ganska coola sminkningar de har gjort på dem , jag beundrar dem verkligen! En sån här modell skulle jag vilja vara. Det är såå coolt!!

Utkast: Maj 22, 2011

De här snygga pumpsen är så klart helt het! Nitar, lakade, lepard typ allt som man tycker är snyggt går att ha på fest!!!

Heregud

Hjälp! Jag har hittat världens snyggaste och coolaste shorts! Det går bra inte missa! De ska vara slitna, mönstriga , blekta, nitar ja typ vad som helst! Det här är såå fett nice!!!!!!

Måste och ska ha!

De här snygga glasögonen är ett måste! Både för att de är snygga och så är det mycket snällare för ögonen för det är viktigt att man skyddar den ända syn man har!!

Metallic


De här snygga och coola kläderna kan man ha när man ska på fest och vill vara snygg och sticka ut lite gran så funkar de här perfekt!


Shit!

Skit! Va snygga Denim jackor!
Jag bara säger det att om man har en jeans jacka hemma så går det bara göra om den lite så blir den ju skit snygg! Eller så kan man bara köpa en sån här jacka! Jag säger bara det. Jag ÄLSKAR dem!!

Please color me!!

Asså! Jag är kär! Finns det något snyggare än färgglada färger? Svaret är NEJ inte i vår och sommar! Man måste bara köpa färgglada kläder och skor det är bara ett måste!

Här på bilden står det vart du kan köpa dessa färgglada kläder och detta är bara ett måste för mig!!!

Utkast: Maj 21, 2011

Hej! Så här ser min look ut idag. När det är en varm fin dag så passar shortsen perfekt in! Matcha med ett snyggt linne som det är tryck på för det är het i vår och sommar! Borsta bara igenom håret och låt vinden göra resten så blir det en liten bussig frisyr utan några produkter i;).
Linnet har jag köpt på Gina tricot och shortsen har jag klippt av från ett par gamla byxor. Så man behöver inte alltid köpa ett par nya shorts om man har ett par gamla byxor som är för korta så är det helt rätt att fixa ett par snygga shorts istället. För det är ju kul att mixtra  och fixa själv för då kan man ju göra dem så som man vill ha dem själv;).
Men ja det är så här jag ser ut i dag. Mer kan jag väll inte säga mer än att det är skit snyggt och en vardaglig look som man kan ha i skolan, på stan jag vad man nu ska göra!
Kram  mode älskaren Emelie<3

Cool Stil!!!

Hello!     Jag vill bara säga det att jag tycker miley cyrus stil är ass grym! Hon är såå cool att det inte är sant!  Som om det är jätte varmt och skönt ute så kan vi köra på det här klädplagget! Ha ett par korta convers skor "som är så snyggt" och ha ett par slitna korta shorts och en vanlig vit skjorta. Om du ska någon stans så ta med en stor snygg väska. Och ett måste är ju solbrillor!  Ta ett par snygga gärna lite färg starka för det är ju hett i sommar! Ta som en extra litet "pynt" och ta på dig snygga smyken! Så nu har du ju en enkel klädstil när nu ska tex ut och gå på stan.:)

Vad det gäller håret så om du har långt hår så kan du borsta igenom det lite snabbt eller sätta upp det i en knut men om du har kort hår som jag så kan du bara platta ner det lite och i med en hår produkt och ett hår spänne eller ett diadem.

På bilden står det också vart du kan köpa kläderna! Så om du tycker detta är snyggt så kan du köra på miley cyrus vad dagliga look. (Det kommer jag att göra i sommar!)

Kram mode älskaren Emelie!<3

NY!

Hej! Nu startar  jag en ny blogg om kläder , skor , väskor och frisyrer , ja alltså mode och skönhet! Jag kommer blogga om olika märken och vad jag tycker är snyggt. Och så klart kommer jag att bjuda på vad jag har på mig för kläder till skolan och på helgerna. Så jag kommer att blogga om vad jag har köpt för nya prylar och kläder som är nytt till mig! Så kommer ni också få se modell bilder på mig med för jag bara älskar mode och skönhet och mest av allt så älskar jag att stå framför kameran! Jag kommer också att bjuda på olika kändisars kläder , skor och frisyrer och deras stilar. Så  det är bara att frossa i er av mode!

Hoppas ni kommer  tycka om den här bloggen och här får ni ett ansikte av mig det är min bror som har fotat mig men det blev snygga och fin bilder ändå!  Kram mode älskaren Emelie!<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0